6 may. 2008

Arriben les jornades desviades i deconstructives queer d'Alcoi

Ens hem trobat gent que ens preguntàvem què cony/collons és la teoria Queer, i se'ns ha acudit de muntar unes Jornades aquí Alcoi per tal d'esbrinar-ho i alhora crear un punt de trobada de la dissidència sexual, un espai on transgredir el gènere, deconstruïr identitats sexuals, qüestionar-nos els nostres cossos i compartir experiències i habilitats subversives antiheterofalopatriarcals.
Aquestes són unes jornades autogestionades obertes a tothom. Tenim un programa de tallers, xerrades i actuacions que ja tenim previstes, però ens reservem el diumenge per dur a terme propostes que sorgeixin espontàniament pels assistents en les mateixes jornades.
Judith Butler i Beatriz Preciado encara no ens han confirmat la seva assistència però la nostra intenció és que les jornades siguin un espai no acadèmic, un espai de debat i reflexió entre iguals. Menys ponència i més participació! Totes les persones som capaces d'enraonar sobre el nostre sexe/gènere/sexualitat.

Després de trencar-nos el cap buscant un nom adient per les jornades, ens quedem amb el més simple: Jornades Queer. Primer se'ns havia acudit Jornades de (des)gènere, després Jornades deconstructives, després Jornades raretes i desviades... i tots els acabàvem desestimant perquè eren massa poc entenedors, així que hem triat el terme "queer" perquè malgrat sia el més tendenciós i més imperialista anglosaxó, també és el més estès a l'hora de fer entendre mínimament, què el que proposem en aquestes jornades.

Si t'animes a venir a aquest "queeruption" a la Valenciana, escriu-nos al correu electrònic oficial de les jornades: jornadesqueer@gmail.com
Així ens podrem fer una idea de quanta gent serem, i ho podrem organitzar millor. I si tens alguna proposta de taller, xerrada, actuació,... contacta'ns i mirarem d'incloure't al programa i de que tinguis disponible tot el material necessari.

Pròximament: El cartell i informació pràctica de les jornades ( com arribar-hi, tema dormir i menjar..)

Orxata Queer

1 comentario:

Millana dijo...

¡Allí estaré!